ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

KENWOOD

kenwood sima


Kenwood Hellas
Η ιστορία της Kenwood ξεκίνησε το 1947 όταν ο κύριος Kenneth Wood ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία στο Woking του Surrey της Αγγλίας. Ήθελε να κατασκευάζει και να πωλεί συσκευές που οι άνθρωποι θεωρούσαν πολυτέλεια, αλλά σύντομα θα εισέβαλαν στην καθημερινή μας ζωή.
Τα πρώτα του προϊόντα ήταν μια τοστιέρα και μια φρυγανιέρα.
Το 1950, παρουσίασε το μίξερ που έμελλε να γίνει αργότερα η πιο διάσημη μικροσυσκευή στον κόσμο, την κουζινομηχανή Chef.
Η ζήτηση του Chef συνεχώς αυξανόταν και πλέον πωλείται σε περισσότερες από εκατό χώρες σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα από πενήντα χρόνια πείρας στην παρασκευή τροφίμων και τη διαρκή ανάπτυξη προϊόντων οδήγησαν στη δημιουργία των πλέον σύγχρονων κουζινομηχανών Kenwood με πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων συσκευών παγκοσμίως.
Το επαναστατικό νέο Cooking Chef, αποτελεί την πιο πρόσφατη και την πιο προηγμένη εξέλιξη στην ιστορία της Kenwood. Αυτή η νέα συσκευή κουζίνας συνδυάζει όλα όσα περιμένουν οι καταναλωτές από την Kenwood - αξιοπιστία, προηγμένες λειτουργίες, ποιότητα - με τη νέα τεχνολογία μαγειρέματος, με επαγωγική εστία κάτω από το μπολ.
Αυτό σημαίνει ότι το νέο Cooking Chef της Kenwood είναι σε θέση να αναμειγνύει και ταυτόχρονα να μαγειρεύει.
Η Kenwood ακολουθώντας τις αξίες του ιδρυτή της θα συνεχίσει να δημιουργεί πρωτοποριακές συσκευές με υψηλή αισθητική, που ξεπερνούν το χρόνο!


TOP