ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
talking on phone icon 545458 Τηλεφωνική παραγγελία 210 2022060
×
 x 

0 Προϊόντα

Κατηγοριες Προϊοντων

DAVOLINE

davoline sima

Η Κλιματεχνική Α.Ε. με έτος ίδρυσης το 1961, θα κλείσει σύντομα μισό αιώνα επιτυχημένης πορείας στον χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών!

Σήμερα πέρα από την μεγάλη εξειδίκευσή μας σε απορροφητήρες και κουζινάκια, διακινούμε μία πλήρη γκάμα ποιοτικών μικροσυσκευών και εντοιχιζόμενων συσκευών.

Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα την Ιταλική Elica, τον μεγαλύτερο παγκοσμίως παραγωγό απορροφητήρων, την Γερμανική Bauknecht, καθώς και την Ιταλική Nardi. Τελευταίως συμφωνήσαμε με την Γαλλική Climadiff την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των συντηρητών κρασιού Climadiff και Vinosafe. Πέρα από τις ηλεκτρικές συσκευές ένας άλλος εμπορικός κλάδος της Κλιματεχνικής αφορά στην αντιπροσώπευση της Ελβετικής Geberit στον τομέα των υδραυλικών και ειδών υγιεινής, βλ. www.geberit-klima.gr .

Η δική μας επωνυμία Davoline περιλαμβάνει μία πλούσια γκάμα ηλεκτρικών συσκευών, που χαρακτηρίζονται από αξεπέραστη σχέση ποιότητας – τιμής. Πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές με αυτή την επωνυμία έχουν πωληθεί στα Ελληνικά νοικοκυριά.

Η παραγωγή μας σε απορροφητήρες και ηλεκτρικά κουζινάκια ξεπερνά τις 300’000 τεμάχια ετησίως, εκ των οποίων το μεγαλύτερο ποσοστό εξάγεται σε πάνω από 40 χώρες. Εκτός των δικών μας εμπορικών σημάτων, παράγουμε εδώ και δεκαετίες και για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρικών παγκοσμίως, πράγμα που υποδεικνύει και το σταθερά υψηλό ποιοτικό μας επίπεδο.

Έχουμε λόγο λοιπόν να είμαστε περήφανοι για την παραγωγική, εξαγωγική και εμπορική δραστηριότητα όλων αυτών των χρόνων, καθώς και για τους στενούς και μακροχρόνιους δεσμούς μας με πελάτες και συνεργάτες. Και συνεχίζουμε εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές μας, αλλά διατηρώντας τις αρχικές μας αξίες.

×

TOP